vrijdag 13 juni 2014

Cadeau tasje

Versierd cadeau tasje


Het is altijd leuk om een cadeautje speciaal te verpakken, zodat het wat meer uitmaakt en extra feestelijk uitziet. Cadeau tasjes zijn zo te koop en met een versiering wordt het extra persoonlijk!
Vooral cadeaubonnen of envelopjes met geld zijn gauw saai en klein/plat. Natuurlijk kun je er met cadeaupapier, strikken en cellofaanfolie al veel van maken. Het ingepakte cadeau in een leuk cadeau tasje stoppen, is ook een (makkelijke) manier. De tasjes zijn kant-en-klaar en geven een cadeau net wat meer "body", bovendien zijn ze ook handig om meerdere kleine cadeautjes en een kaart samen in te pakken.  Cadeau tasjes zijn tegenwoordig op veel plaatsen verkrijgbaar (o.a. Action, Xenos, Hema) en ze hebben allerlei leuke prints, voor alle gelegenheden: leuke, vrolijke prints (zoals deze met bloemen), chic/klassieke prints, voor dames, heren of kinderen en met thema's en/of tekst  voor verjaardag, huwelijk, Pasen of jubileum. Om het cadeau tasje nog wat extra te versieren, heb ik er een kleine cadeau corsage opgedaan.


Dit is een corsage gemaakt met draad- en lijmtechniek. De basis is een grote, witte roos (Rosa 'Avelanche') en verder is er een rand als afwerking van Ruscus blad (Ruscus hypophyllum) en Dracaena blad (Dracaena fragrans) gemaakt. Ook is er een klein takje in verwerkt. Daarna zijn er wat plukjes Asparagus (Asparagus setaceus) en bloemetjes van de grote Zuidewindlelie (Ornithogalum arabicum) in gelijmd. Ook is er een een stukje fel groen koord (papier met draad erin, waardoor het goed in vorm te buigen is en ook blijft) en groene vliesdoek voor wat extra decoratie en tevens afwerking. Met een lintje is de corsage aan de hengsels op het tasje bevestigd.

   


1 opmerking:

  1. Die corsage maakt het tasje nog veel mooier, prachtig gemaakt! En heel speciaal om te krijgen.
    Fijn weekend Ellen,
    groetjes, Vanessa

    BeantwoordenVerwijderen