zaterdag 21 juni 2014

Huwelijks cadeau

Cadeau met corsage voor een bruiloft


Vandaag is een bijzondere dag, mijn lieve vriendin trouwt met haar man! Na een prachtige mis gaan we vanavond naar het feest! Bij zo'n speciale gelegenheid hoort natuurlijk een speciaal cadeau...
We hebben niet echt een "cadeau", het is een kaart met een envelopje erin. Om er toch wat moois van te maken, heb ik de envelop versierd met een cadeau corsage en vervolgens mooi ingepakt.

De cadeau corsage is gemaakt met een basis van groene aluminium draad, er zijn parels opgezet en vervolgens bloemen op gelijmd met koudlijm (Floral Adhesive). Het leuke is dat deze bloemen tevens de bloemen van het bruidswerk zijn (hierover volgt later nog meer). Dit was een restje wat daar nog van over was, extra leuk om deze dus in het cadeau passend terug te laten komen.

De volgende bloemen zijn gebruikt: Mini Phalaenopsis, groene Santini (Chrysantemum santini), groene Hypericum (Hypericum androsaenum), Zuidewindlelie (Ornithogalum thyroides).
De corsage is met groene wikkeldraad om de envelop bevestigd.

De envelop is vervolgens in cellofaan/folie ingepakt en hierop is een stik met decoratie bevestigd. De strik is gemaakt met groen jute lint, pitriet en pareltjes.


Zo wordt de envelop alsnog een feestelijk cadeau... Voor het bruidspaar natuurlijk alle gelukwensen en vanavond gaan we gezellig feest vieren!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten