donderdag 1 mei 2014

Drijvende decoratie

Nieuwe schaal met drijvende deco


Gister was ik in Aken (Aachen, Duitsland) en natuurlijk kon ik niet langs mijn favoriete deco winkeltje lopen, zonder even naar binnen te gaan. Bij de Nanu-Nana (in de Gross Köln Strasse) hebben ze altijd hele leuke spullen, die ook nog eens niet zo duur zijn. Uiteraard kon ik het niet laten om wat nieuwe deco mee naar huis te nemen....

De nieuwste deco trend die ze daar hadden, zijn schalen met drijvende deco er in. Drijfkaarsjes, namaak bloemen, namaak riet bollen, kikkers... ze hadden zulke leuke spullen, in allerlei kleuren. Helemaal naar eigen smaak te kiezen en te combineren!
Kijk voor het assortiment of een winkel in de buurt ook op http://www.nanu-nana.de/. Op de site staan overigens ook alle andere leuke spulletjes die ze verkopen, van fotolijstjes tot servies, van meubeltjes tot klokken, decoratie materialen zoals steentjes en kraaltjes, vazen, windlichten of schalen en mooie namaakbloemen (bijvoorbeeld orchideeën). Er is ook een webshop, maar helaas levert deze alleen in Duitsland.


Deze schaal lijkt van antraciet steen, maar is gewoon van kunststof. Lekker makkelijk want daardoor niet breekbaar en bovendien ook niet zo zwaar! 
Verder had ik de namaak waterlelie, verschillende drijfkaarsjes en twee zilveren bollen gekozen. De bijpassende fel groene steentjes voor op de bodem had ik nog, maar die waren ook in veel soorten en kleuren in de winkel te koop.

Het is natuurlijk ook mogelijk om de drijvende accessoires, zoals de drijfkaarsjes en bollen te combineren met verse bloemen die drijven, zoals Gerbera's. Ook echte waterplantjes, zoals eendenkroost (verkrijgbaar bij tuincentra) staan leuk in zo'n schaal.

Het grappige van een schaal met drijvende deco is dat deze niet "vast" ligt. Doordat de deco in de schaal drijft en beweegt, geeft dat steeds een andere groepering! Zie ook de foto's, er verschilt steeds een beetje aan de positie van de drijvers!

 


 


   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten