donderdag 22 mei 2014

Schaal met waterlelie

Schaal met namaak waterlelie


De (namaak)waterlelie, de schaal en de onderlegger zijn een eenvoudige maar goede combinatie, die een mooi geheel vormen en rust, harmonie en bloei uitstraalt.

Dit is de schaal, die ik onlangs bij de Nanu Nana gekocht heb, samen met de drijvende decoratie (zie ook Schaal met drijvende decoratie). Deze namaak waterlelie had ik al een tijdje, maar eerder had ik geen schaal waar hij mooi inpaste. In deze schaal past hij niet alleen goed, het staat ook mooi. Hoewel de schaal gewoon van kunststof is, ziet hij uit alsof hij van steen is. Die stenen look van de schaal combineert mooi met de waterlelie. De schaal is gevuld met een laagje water, waar de waterlelie mooi op drijft. Doordat de waterlelie de schaalt vult, hoeft er verder niks bij, bovendien is eenvoud hier juist mooier.


De namaak waterlelie is gemaakt van een soort schuim, waardoor hij echt uitziet en blijft drijven. Bovendien is hij makkelijk schoon te maken: gewoon afspoelen onder de kraan en afdrogen met een doek. Ik kocht hem bij Wohnwelt Pallen, op de decoratie afdeling. Kijk voor meer informatie op http://www.pallen.de/nl/index.html


De schaal met de waterlelie staat nu op de eetkamertafel, maar zou ook mooi op een dressoir of side-table staan met een paar Boedhha beeldjes en wierrook stokjes, in een "Oosters hoekje". Ook zou de waterlelie mooi staan op de tuintafel of in een terras vijver. Mogelijkheden genoeg dus!Geen opmerkingen:

Een reactie posten