woensdag 1 maart 2017

Theelichtjes op tafel

Gezelligheid en sfeer


Deze drie theelichtjes zijn op zich al heel leuk en als ze samen op de houten plank staan, zien ze er al helemaal goed uit. Hoewel dit super simpel is, is er niet veel meer nodig. Makkelijk om even snel tussen de seizoenen door iets leuks op tafel te zetten. En theelichtjes of kaarsjes kunnen eigenlijk altijd wel, ze zorgen gewoon voor gezelligheid, vooral als de kaarsjes 's avonds branden.

Deze theelichtjes kreeg ik cadeau van mijn lieve vriendin, toen ze bij ons kwam logeren. Natuurlijk kent zij mijn smaak en inrichting, dus deze theelichtjes zijn prima gekozen en ik ben er erg blij mee. De theelichtjes zijn van Mister Orange. Deze leuke winkel is gevestigd in zonnestudio Eurosun in Echt en verkoopt behalve geweldige woonaccessoires ook super leuke tassen, sieraden en retro items. Kijk ook eens op de website Mister Orange.
 Theelichtjes

De vrij moderne theelichtjes hebben zowel in vorm als kleur contrast, waardoor ze eenvoudig maar toch spannend ogen. De eenvoudige, strakke vormgeving komt door de deukjes en gekartelde rand wat meer in beweging en juist doordat ze wel hetzelfde zijn, maar niet precies gelijk, zien ze er authentiek uit en minder als massa productie. 
De koele zilverkleur past helemaal bij de rest van mijn accessoires en de koperkleurige binnenkant steekt niet alleen mooi af, maar zorgt juist ook voor een warme uitstraling en past goed bij het hout hier in huis. Als de kaarsjes branden zorgt de glanzende binnenkant voor een prachtige, warme gloed, wat extra sfeervol is. 


 
 

Tafeldecoratie 

Meerdere theelichtjes staan leuk bij elkaar en veel meer is er eigenlijk niet nodig. Zo komen deze aparte theelichtjes goed tot hun recht. Als ze samen op een ondergrond staan, wordt het echt een geheel. 
De houten plank is een prima ondergrond, maar een platte schaal of onderbord kan ook heel goed gebruikt worden. Het hout past er goed bij qua kleur, maar zorgt ook voor wat extra contrast in materiaal. Een eenvoudige maar goede combinatie.
De theelichtjes staan mooi op een (salon)tafel, maar kunnen eigenlijk overal wel neergezet worden. Natuurlijk kan er nog van alles bijgezet worden. In combinatie met de hoge houten kandelaars bijvoorbeeld, wordt de plank wat voller en krijgt het geheel wat meer hoogte en volume, wat ook mooi kan zijn. Zo kan er steeds gevarieerd worden.    


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten