woensdag 6 september 2017

Herfst inspiratie


Tijd voor herfst decoratie!

Afbeeldingsresultaat voor herfstbladeren

Hoewel de herfst nog niet officieel begonnen is, ben ik wel al helemaal in herfststemming. De bladeren beginnen te verkleuren, paddenstoelen schieten uit de grond en de dagen worden nu echt korter. De herfst komt er aan en het is dus weer tijd voor leuke herfst decoraties! Om alvast wat inspiratie op te doen, heb ik een overzicht gemaakt van de leukste herfstdecoraties op deze blog.

Ik heb mijn vijf favorieten eens op een rijtje gezet, maar er staan nog veel meer herfstdecoraties hier op de blog. Voor nog meer inspiratie en een compleet overzicht, kun je kijken op Herfst decoratie.

Windlichten met kastanjes en nootjesDeze windlichten zijn gevuld met kastanjes en nootjes, typische herfstproducten. Het is super eenvoudig om te maken, aangezien de windlichten slechts gevuld hoeven te worden, maar ziet er heel leuk uit op tafel, voor het raam of op een dressoir. De kastanjes en noten kunnen bovendien zelf gezocht worden, wat het niet alleen goedkoop is, maar ook nog eens hartstikke leuk om te doen, vooral met kinderen. Lees de uitgebreide beschrijving op Herfst windlichten.


Herfst kransDeze krans met kastanjes en beukennoot schillen is gemaakt met een piepschuim krans als basis. De kastanjes en schillen zijn er met een lijmpistool op gelijmd. Daar gaat wel even wat werk in zitten, maar dan heb je ook wat. De krans is lang houdbaar en kan makkelijk bewaard worden. De kastanjes en beukennoot schillen kunnen ook zelf verzameld worden, weer een reden om lekker buiten te zijn. Lees meer op Herfst krans.


Herfst schaal


 

Deze houten schaal met hoge rand is weelderig gevuld met typische herfst materialen: pompoenen, herfstbladeren, rozenbottels, eikels, noten, dennenappels en kastanjes. Niet moeilijk om te maken en zeker spectaculair op tafel of op een dressoir. De warme herfstkleuren zorgen voor wat gezelligheid in huis! Kijk op Herfst schaal voor de beschrijving.


Gepimpte pompoenen


Pompoenen horen natuurlijk bij de herfst! Een herfstdecoratie hoeft echter niet altijd met herfstkleuren gemaakt te worden... Deze pompoenen zijn bewerkt en versierd tot een moderne zilveren en witte variant. Zo past een herfstdecoratie in ieder interieur! De beschrijving en werkwijze staan op Gepimpte pompoenen.


Gezellige kaarsjes

 

In de herfst beginnen de donkere dagen en niets is dan gezelliger dan lekker binnen zitten met kaarsjes aan! Een paar kaarsjes zorgen meteen voor warmte en gezellig licht in de kamer! Er zijn zoveel leuke decoraties met kaarsen of theelichtjes te maken, dit houten dienblad is er één van. Kijk ook op Kaarsjes decoratie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten