dinsdag 14 februari 2017

Romantische etagère

Valentijnsdag


Vandaag is het Valetijnsdag... de dag van de liefde! Natuurlijk horen bij deze romantische dag eigenlijk rode rozen, maar aangezien liefde volgens het spreekwoord ook door de maag gaat, is een mooie etagère met heerlijke hartjes bonbons ook heel erg leuk (en lekker) om te krijgen!

Valentijnscadeautjes

Volgens de traditie stuur je op deze dag een (anoniem) kaartje naar degene waar je stiekem verliefd op bent, of waar je al gelukkig mee samen bent. Inmiddels is die traditie uitgebreid naar het verwennen van je geliefde met een cadeautje of een romantisch etentje. Heel leuk natuurlijk, maar uiteindelijk zegt een persoonlijk gebaar veel meer dan iets wat kant en klaar gekocht is, de prijs bepaald niet altijd de waarde. Een lief kaartje, een boeketje bloemen of wat lekkers blijft natuurlijk heel attent, leuk om te geven en vooral leuk om te krijgen.

Bij Valentijn horen bloemen, liefst rozen en dan eigenlijk ook nog rode. Een mooie boeket, zoals Romantische rozenboeketten of Rozenbol blijft, ook voor deze dag een klassiek cadeau wat het altijd goed doet. Een enkele, mooi verpakte roos of een gemengd boeket zijn al net zo populair.   
Een ander cadeau wat bij veel mensen letterlijk in de smaak valt is iets lekkers, vooral chocolade of bonbons. Rond deze tijd zijn er allerlei soorten hartvormige chocoladerepen en bonbons verkrijgbaar.


Etagère

Vandaag werd ik verrast met dit Valentijnscadeautje, wat ik overigens niet van mijn liefste kreeg, maar van mijn lieve vader en moeder! Lekkere bonbons en meteen iets moois om ze op te serveren, deze etagère. Dat is niet alleen heel lekker, maar ook leuk want als de bonbons op zijn (wat vast niet lang duurt), blijft de mooie etagère over, die je nog vaak kunt gebruiken.
Het ziet er altijd leuk uit om kleine hapjes, bonbons of gebakjes op een etagère te serveren voor visite. Ik ben er dan ook erg blij mee. Deze etagère is versierd met een rand van lieflijke bloemetjes, waardoor het een romantische, landelijke uitstraling krijgt.  

Ik wens jullie allemaal een liefdevolle en romantische Valentijnsdag!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten