zondag 20 juli 2014

Schaal met flessen en gras

Schaal met flessen en gras


Een paar flessen of kruikjes staan leuk samen op een dienblad en met wat accessoires erbij, wordt het een gezellig geheel. Makkelijk en helemaal naar eigen smaak te maken!
 
Deze flessen met teksten er op ("Live your Dream" en "Home Sweet Home") heb ik al een tijdje geleden gekocht bij de Action. Ondertussen heb ik er al veel decoraties mee gemaakt (bijvoorbeeld Dienblad met flesjes en decoDecoratie dienblad met flessen en bloemen en Dienblad met voorjaar). 
Nadat er (verse) bloemen in stonden, heb ik de flessen afgelopen week goed schoongemaakt (lees meer hierover: Schoonmaken) en daarna wilde ik ze graag opnieuw als deco gebruiken.


De flessen staan nu op een matte, zilverkleurige ronde schaal. Het lint en de groene hartjes heb ik aan de flesjes laten zitten, voor wat extra versiering en kleur. Het houten hart en de zilverkleurige lijmfiguren heb ik, net als de grote blanco en groene glaskralen (Xenos) van de vorige decoratie op het groene dienblad (zie Dienblad met flesjes en deco) overgenomen. Door het gebruik van de zilverkleurige schaal als ondergrond in plaats van het fel groene dienblad, ontstaat er echter weer een heel ander uiterlijk. Zo kun je met een paar basis items eindeloos variĆ«ren en steeds nieuwe deco maken!
Doordat er nu slechts de twee flessen gebruikt zijn, wordt het geheel bovendien wat compacter, wat beter op de ronde schaal past. In de grote fles staat wat Berengras (Xerophyllum tenax).


2 opmerkingen:

 1. Prachtig wat je deze keer met de flessen hebt gedaan, een heel mooie combinatie, heel fris en zomers!
  Een fijne nieuwe week,
  groetjes, Vanessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel! Voor jou ook een goede week! groetjes Ellen

   Verwijderen