maandag 1 mei 2017

Mooi verpakt

Speciaal verpakte cadeaubon


Deze envelop met een cadeaubon er in is natuurlijk leuk om te geven en vooral om te krijgen, maar het wordt een stuk feestelijker als de bon ook mooi verpakt is. Deze roze verpakking met bloemetjes en parels is feestelijk, maar vooral heel lief en schattig!


In het weekend vierden we weer een verjaardag en daar hoort natuurlijk een cadeautje bij, mét een mooie verpakking, want het oog wil tenslotte ook wat. De cadeaubon kan de jarige zelf besteden aan iets leuks, door de mooie verpakking wordt de bon een echt cadeau.
Een cadeauverpakking kan eenvoudig en simpel zijn, maar toch speciaal uitzien. Het hoeft niet altijd ingewikkeld, het is een kleine moeite om er iets leuks van te maken. Deze cadeauverpakking is zo gemaakt, makkelijk en snel en je hebt er niet veel voor nodig. Het resultaat is echter bijzonder, het ziet er meteen heel mooi uit en het is leuker om dit zo te geven.

Beschrijving

De cadeaubon is in roze crêpe papier ingepakt en versierd met een strook pareltjes en papieren bloemen. Heel eenvoudig, maar precies genoeg versiering. Zo wordt het een mooi, maar rustig geheel en komt het cadeau echt tot zijn recht. De verschillende roze tinten maken het lief en romantisch. Natuurlijk zijn ook andere kleuren mogelijk.Gebruikte materialen

  • Roze crêpe papier 
  • Strook parels (lint)
  • Papieren bloemen 
  • plakband en lijm (lijmpistool)

Werkwijze

De cadeaubon of envelop wordt eerst in crêpe papier ingepakt. Hiervoor wordt het crêpe papier dubbel genomen, zodat dit niet meer doorschijnt.
Vervolgens wordt de strook parels op maat geknipt, in het midden om het pakje gewikkeld en aan de achterkant met plakband vast gezet. De papieren bloemetjes zijn uitgezocht, zodat er drie verschillende grootte en tinten roze op komen. De bloemen worden met het lijmpistool vast gelijmd.


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten