dinsdag 29 maart 2016

Roze cadeautje

Cadeau tasje


Een leuke verpakking maakt een cadeautje nét wat specialer! Deze cadeaubon is mooi ingepakt en met een bijpassend cadeau tasje maakt het geheel nóg meer uit. 
Vorige keer liet ik al een cadeautje met een mooie verpakking zien, leuk om te geven en om te krijgen. (Lees meer hierover op Kunstig cadeautje) In dit pakje zit eveneens een cadeaubon ingepakt. Door de envelop waar de bon in zit leuk in het pakken en deze in het tasje te steken, wordt het een "echt" cadeau. Er zijn tegenwoordig veel soorten en maten cadeau tasjes verkrijgbaar, onder andere bij de Action, Xenos, of Hema, maar er kan ook makkelijk zelf iets geknutseld worden. De tasjes kunnen daarna nog versierd worden, voor een extra feestelijk effect.


De envelop heb ik eerst ingepakt door hem in licht roze organza te wikkelen en daarna aan de boven- en onderkant een randje van kanten lint er omheen te doen. Het cadeau tasje met de roze stippen was zo gekocht, ik heb er wel nog wat parelstickers op geplakt (in de bolletjes) voor wat extra glamour. Vervolgens de envelop in het tasje steken en het cadeau is al klaar. Echt super simpel en snel gedaan, maar het ziet zo veel leuker uit dan alleen een envelop... Daarna heb ik het geheel nog in cellofaan ingepakt om het helemaal af te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten