woensdag 19 november 2014

Geurbrander

Scentchips Geurbrander

 

Na wierook, en etherische olie zijn geurende waxchips nu helemaal in, om een lekker geurtje in huis te verspreiden. Ik kocht deze neutrale geurbrander met waxchips heerlijke geuren.

Vandaag heb ik hem dan toch maar gekocht bij de Intratuin: een geurbrander met bijbehorende geurtjes van Scentchips. Dit is weliswaar niet helemaal nieuw, want het bestaat al langer en ik had het al een poosje geleden al eens gezien en bijna gekocht, maar vandaag uiteindelijk toch aangeschaft.
De brander is een soort schaaltje en theelichthouder in één, waar onderin het theelichtje geplaatst wordt, die het geurblaadje laat smelten tot olie, waardoor de geur vrijkomt. Dit is een witte basic brander, er zijn verschillende modellen en kleuren verkrijgbaar.


De brander wordt gevuld met een blaadje, wat door verwarmen smelt tot geurolie. De blaadjes van Scentchips zijn verkrijgbaar in vele kleuren en geuren, zoals Eucalyptus, Jasmijn, Grapefruit, Bamboe, Vanille of Magnolia. Natuurlijk heb ik voor lekkere geurtjes in bijpassend groen of wit gekozen, zodat het lekker ruikt én in het interieur past!


Deze Scentschips en houders zijn onder andere verkrijgbaar bij Intratuin. Kijk voor meer informatie of online bestellen ook op: World of Scentchips site
Deze brander met blaadjes is decoratief en gezellig (door het lichtje), maar verspreid ook nog eens een heerlijke geur in de kamer! Dubbel plezier dus! En er zijn vele lekkere geuren om te proberen, waardoor het steeds anders ruikt. Ook leuk om cadeau te doen (of krijgen)...
Geen opmerkingen:

Een reactie posten