maandag 13 juli 2015

Houten krans met roosjes

Krans met pastel roosjes bij de voordeur


Een krans op of naast de voordeur ziet er altijd mooi en gezellig uit. Deze krans met roosjes is robuust door het hout en verfijnd en romantisch tegelijk door de kleine roosjes en zachte kleuren.


Voor verschillende gelegenheden of seizoenen kan er een passende krans gemaakt worden: een leuke paaskrans met eitjes, een herfstkrans, een griezelige Halloween krans of een sfeervolle kerstkrans. Voor de periodes er tussen in, is een "neutrale" krans, die niet typisch gedecoreerd zijn voor een bepaald thema, heel geschikt. Deze houten krans met roosjes kan eigenlijk het hele jaar door ophangen, al zijn deze zachte pasteltinten heel mooi voor het voorjaar en de zomer.

Op de krans met takjes/houtjes zijn met het lijmpistool verschillende foamroosjes geplakt. De foamroosjes hebben zachte kleuren: wit, roze, en paars. Deze kleuren passen mooi bij het white-washed hout en geven een romantisch effect. Boven en onder is met paarse tule een strik gemaakt, waarmee de krans aan de bovenkant ook is opgehangen.

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten