dinsdag 21 juli 2015

Bloemen sieraad

Polscorsage


Een bloemsieraad is een prachtige en aparte versiering voor een bijzondere gelegenheid, zoals een gala, een feestje of een bruiloft. Deze polscorsage is heel feestelijk en vrolijk met zijn felle kleuren, een echte blikvanger.


Een bloemensieraad combineert een accessoire, zoals een armband, ring, haarspeld of diadeem, met bloemen. Een simpele, sobere outfit wordt ineens heel speciaal met een bijzonder bloemsieraad. Bovendien zijn bloemsieraden een praktische manier om een bloemetje bij je te dragen, je hebt er geen last van en staat niet steeds met iets in handen, zoals bij een boeketje, scepter of bloementasje wel het geval is.

Polscorsages zijn al vaker op deze blog voorbij gekomen (bijvoorbeeld Polscorsage met OrchideetjesBruidsbloemenBonte polscorsage). Natuurlijk zijn er vele mogelijkheden wat betreft stijl, kleur en materiaalgebruik. De variaties zijn eindeloos en kunnen precies worden afgestemd op de wensen van de drager. 


Het kan heel leuk zijn om de kleuren van de corsage af te stemmen op de kleding, maar het is ook mooi om felle kleurtjes te gebruiken die juist af steken en van de corsage een echte blikvanger maken. Deze corsage met paars, roze en oranje zou bijvoorbeeld heel mooi staan op bordeaux of (donker)paarse kleding, maar steekt fel af tegen wit, crème of juist zwart.  
Voor deze corsage is een basis van fel roze aluminium draad gebruikt, met fel roze parels. Hier is Berengras door verwerkt en paarse Mini Orchideeën (Phalaenopsis) en kleine plukjes Asparagus zijn met koudlijm bevestigd.

  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten