maandag 16 februari 2015

Polscorsage met Orchideetjes

Moderne polscorsage met Orchidee├źn


Deze moderne polscorsage met kleurige bloemen is een echte blikvanger! Een mooie versiering voor een feestje, maar ook leuk als accessoire bij het verkleden.

Een polscorsage is eigenlijk een fleurig sieraad dat voor veel gelegenheden geschikt is: om te dragen tijdens het huwelijk, naar een feestje of op een gala... Afhankelijk van de vorm, grootte en kleuren kan het een subtiele versiering of juist een opvallende blikvanger zijn.
Hier in het Zuiden heerst op dit moment vol op Carnavalsstemming. Gezelligheid, muziek en verkleden zijn troef! Een vrolijke accessoire bij een leuk carnavalspakje is deze polscorsage.


Deze bonte corsage met felle kleurtjes is lekker vrolijk voor carnaval, maar zou net zo goed leuk staan op een feestelijke outfit. Met zijn fel roze, oranje en paarse tinten past deze corsage mooi bij bijvoorbeeld een (donker)paarse of bordeauxrode outfit, maar het zou ook zwarte kleren kunnen opfleuren. 


De polscorsage is gemaakt op een basis van roze aluminiumdraad. Op de draad zitten roze parels en er is Berengras door heen gevlochten. De overige materialen zijn met koudlijm gelijmd. Er zijn paarse Orchidee├źn (mini Phalaenopsis), oranje Zuidewindlelie (Ornithogalum dubieum) en plukjes groene Anjer (Dianthus 'Green Trick').   


1 opmerking:

  1. Wow dat is prachtig met al die kleurtjes! Een heel mooie feestelijke corsage, echt knap werk Ellen!
    Nog een fijne avond,
    groetjes, Vanessa

    BeantwoordenVerwijderen