maandag 31 maart 2014

Dienblad vol voorjaar

Voorjaarsdecoratie


Bloesem, katjes, nestjes, eitjes...  voorjaar! Dit dienblad met katjes, berkentakjes, een vogelhuisje en leuke accessoires brengt het voorjaar op een stijlvolle manier in huis!

Ik heb een eenvoudig houten dienblad met white washed look gebruikt (Action) en daarop wat leuke accessoires gezet: een vogelhuisje, een paar verschillende theelichtjes en vaasjes. Ook hierbij geldt weer dat het juist leuk is om verschillende soorten, maten en materialen te gebruiken voor de potjes en theelichtjes. Er tussen liggen glaskraaltjes en houten hartjes.

Eerst had ik glazen potjes gebruikt met de tekst "Home Sweet Home" om de katjes takken in te zetten. Later kwam ik echter de flessen met "Live your Dreams" en "Home Sweet Home" tegen (ook bij de Action) en de takken komen in de hogere flessen met smallere opening beter tot hun recht. De basis van het dienblad kan later altijd worden aangepast door wat anders in de flesjes te doen. Eerst stonden er katjes in, later heb ik die vervangen door berkentakjes en een bloesemtak.
Je kunt ook kiezen om er een paar losse bloemen in of bij te zetten, bijvoorbeeld gerbera's of zuidewindlelies.
De katjes hoeven niet perse in water te staan. De berkentakjes kunnen ook zonder water, maar wanneer ze wel in water staan, lopen ze mooi uit en krijgen groene blaadjes... Samen met de bloesem helemaal voorjaar!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten